olivella, spanje: villa andromeda

Olivella, Spanje: Villa Andromeda

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Villa AndromedaVilla Andromeda is een prachtig, zeer ruim huis met een elegante stijl. Het huis is gelegen in een zeer rustige urbanisatie met uitzicht op de bergen midden in de natuur. Voor liefhebbers van ontspanning vindt u hier de ideale plek.

De omgeving is ideaal om uw vakantie door te brengen. Er zijn veel verschillende recreatieve mogelijkheden: van het maken van een middeleeuwse wandeling in Vilafranca del Penedés of genieten van een van de mooiste tradities: "Castellers". U kunt wandelen door het Garraf Park en als u wilt genieten van de toeristische sfeer in combinatie met de lokale gastronomie, mis Sitges dan niet. Op enkele kilometers afstand vindt u fantastische stranden van bijvoorbeeld Sitges of Vilanova i la Geltrú. Niet ver van het huis is het erg leuk om Vilafranca del Penedés te bezoeken, de wijnhoofdstad van deze regio.

Meer informatie: Olivella, Spanje: Villa Andromeda

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.