xàbia, spanje: villa amarrila

Xàbia, Spanje: Villa Amarrila

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa AmarrilaComfortabele villa met privé zwembad, een goed onderhouden tuin in een woonwijk op slechts 5 minuten rijden van het strand van Arenal. Deze accommodatie met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad (niet omheind let op de kleine kinderen) airconditioning en gratis wifi heeft een uitzonderlijk zicht op de golf van Javea en de bergen.

Deze lichte villa is voorzien van een ruime keuken een stijlvolle eethoek in de eetkamer, ruime woonkamer met een bijzondere open haard en hetzelfde fraaie uitzicht op zee en de mooie bergen. Het strand Arenal ligt op 5 minuten rijden van de accommodatie. De luchthavens van Alicante en Valencia bevinden zich op ongeveer 100 km van de villa.

Xàbia (in het Spaans ook aangeduid als Jávea) is een vissersdorp dat uitgegroeid tot een belangrijke toeristische bestemming aan de Costa Blanca. Xàbia ligt ongeveer halverwege de Costa Blanca, tussen Calp (Calpe) en Dénia in.

Meer informatie: Xàbia, Spanje: Villa Amarrila

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.