oliva, spanje: casa en primera fila de mar

Oliva, Spanje: Casa en primera fila de mar

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Casa en primera fila de marDeze lichte vakantiebungalow bevindt zich in het Spaanse Oliva en beschikt over 1 slaapkamer. In de woonkamer vindt u een extra slaapbank, wat de woning perfect maakt voor een gezin. Op het terras kunt u heerlijk buiten zitten en eten. Playa de Terranova Beach ligt op minder dan 4 km van uw vakantiebungalow. Voor verschillende restaurants kunt u 1,5 km verderop terecht.

De bungalow is van alle gemakken voorzien. In de keuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden, die u vervolgens aan de eettafel in de woonkamer of op het terras opeet. Buiten vindt u naast het terras ook 2 ligbedden, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Tevens is er een gedeeld zwembad, dat geopend is van juni tot en met oktober, waar u een verfrissende duik kunt nemen. In de woning heeft u de beschikking over een wasmachine. Er is parkeergelegenheid aanwezig, mocht u met de auto komen.

Meer informatie: Oliva, Spanje: Casa en primera fila de mar

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.