oliva, spanje: casa en primera fila de mar

Oliva, Spanje: Casa en primera fila de mar

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Casa en primera fila de marDeze bungalow is te vinden in het Spaanse Olivas en beschikt over 4 slaapkamers. Ideaal voor een gezin of vriendengroep. In het gedeelde zwembad kunt u een verfrissende duik nemen. Deze is geopend van juni tot en met oktober.

Playa de Terranova Beach ligt op minder dan 4 km van uw vakantiebungalow. Voor verschillende restaurants kunt u 1,5 km verderop terecht.

De woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een goed uitgeruste keuken, woonkamer met eetgedeelte, 2 slaapkamers en een badkamers. Op de 1e etage bevinden zich de overige slaapkamers en een badkamer. U heeft de beschikking over een priv├ęterras, waar u van uw rust en het mooie weer kunt genieten. Er is parkeergelegenheid aanwezig, mocht u met de auto komen.

Meer informatie: Oliva, Spanje: Casa en primera fila de mar

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.