álava, spanje: casa juncal vera

Álava, Spanje: Casa Juncal Vera

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Casa Juncal VeraVerblijf in deze ruime villa in het Spaanse Álava waar de echte wijnliefhebbers zijn/haar hart op kan halen. Er zijn 5 slaapkamers die gezamenlijk 10 gasten kunnen accommoderen. Dit is het ideale verblijf voor cultuurliefhebbers.

In de omgeving van het vakantiehuis vindt u vele wijnvelden die het bezoeken waard zijn. De 925 km lange Ebro rivier loopt door het dorpje heen en biedt de mogelijkheid voor natuurliefhebbers om vissoorten te spotten. Het dorpje beschikt tevens over een slager en een wijnmakerij.

Neem een frisse duik in het privézwembad om vervolgens een heerlijk gerecht te bereiden op de barbecue. U kunt heerlijk wegzakken in de tuin die is ingericht met sfeervol tuinmeubilair terwijl de kinderen zich vermaken op de spelcomputer. Dit vakantiehuis kent geen verveling.

Met de auto kunt u gemakkelijk reizen naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Meer informatie: Álava, Spanje: Casa Juncal Vera

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.