salou, spanje: fabulosas vistas cala crancs

Salou, Spanje: FABULOSAS VISTAS Cala crancs

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: FABULOSAS VISTAS Cala crancsVerblijf in dit modern ingerichte vakantiehuis in het populaire Spaanse Salou, dat is voorzien van een groot terras waarop je volledig tot rust kunt komen. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 4 gasten in kunnen verblijven. Deze accommodatie is geschikt voor gezinnen.

Het strand genaamd Cala Crancs ligt slechts 200 m van het vakantiehuis verwijderd. Hier kun je een frisse ochtendwandeling maken alvorens je een Spaans ontbijtje scoort bij de supermarkt die niet meer dan 40 m van het vakantiehuis verwijderd ligt. Op 8 km afstand vind je een kartbaan en Port Aventura.

In de keuken kun je een uitgebreid diner bereiden voor je gezelschap dankzij de aanwezigheid van onder andere een een fornuis, een oven en een magnetron. De badkamer beschikt over een douche, een toilet en een haardroger. Op het grote terras kun je onder het genot van je favoriete drankje bijpraten met je gezelschap.

Het vliegveld van Barcelona is iets meer dan 100 km van het huis verwijderd.

Meer informatie: Salou, Spanje: FABULOSAS VISTAS Cala crancs

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.