colunga, spanje: "la griega" apartment in colunga asturias

Colunga, Spanje: "La Griega" apartment in Colunga Asturias

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: `La Griega` apartment in Colunga AsturiasHet appartement La Giega is gelegen in Colunga, in de buurt van de mooiste stranden van Asturië. Met 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer is het een ideaal vakantieverblijf voor een gezin. Het strand van La Griega ligt op slechts 2 km afstand. Ook kun je een bezoek brengen aan het strand La Isla (4 km). Het Museo del Jurárico de Asturias ligt op slechts 2 km afstand. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan de steden Gijón (42 km), Llanes (48 km) en Oviedo (58 km).

Het appartement heeft een woonkamer, een flatscreen-tv, een volledige keuken, een eetkamer en een badkamer met douche. Het heeft ook een prachtige patio (exclusief rookgedeelte) met uitzicht op de bergen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Aviles, op 83 km van dit appartement.

Meer informatie: Colunga, Spanje: "La Griega" apartment in Colunga Asturias

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.