almeria, spanje: calle brasilia

Almeria, Spanje: CALLE BRASILIA

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: CALLE BRASILIAGeniet van een zonnige vakantie in dit aangename appartent in Almería. Het is voorzien van een een gunstige ligging vlak bij zee, een zwembad, en er is 1 slaapkamer waar 2 personen in kunnen verblijven. Er staat een slaapbank in de woonkamer voor extra gasten, maar dit is de ideale accommodatie voor een romantische vakantie met je geliefde.

Het strand bevindt zich op slechts 1 km afstand zodat je gemakkelijk een romantische wandeling langs de zee kunt maken, op het moment dat de zon ondergaat. Je kunt een balletje slaan op de golfbaan die zich bevindt op 4 km afstand van het appartement.

Het appartement is uitgerust met een keuken met fornuis, een oven, een afwasmachine en een koelkast met vriesgedeelte. De badkamer beschikt over een douche en een wasmachine.

Meer informatie: Almeria, Spanje: CALLE BRASILIA

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.