turre, spanje: apartamento plaza de turre

Turre, Spanje: APARTAMENTO PLAZA DE TURRE

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: APARTAMENTO PLAZA DE TURREVerblijf in het zuiden van Spanje, in dit leuke appartement in Turre. Het ligt vlak bij de zee en er 3 slaapkamers die ruimte bieden aan maximaal 6 personen. Uitermate geschikt voor zonnige gezinsvakanties.

Het centrum van Turre beschikt over een supermarkt waar je de dagelijkse benodigdheden kunt verkrijgen (Super Turre) en een meerdere restaurants, waar je de beroemde gastronomie van Turre kunt proeven. De stranden van Garrucha en Vera zijn op 9 km afstand te vinden. Op 70 km afstand vind je Almería, onder andere bekend vanwege het Alcazaba de Almería. Dit is een Arabisch fort en een van de belangrijkste Arabische monumenten van het land.

Dankzij de keuken met een oven, een magnetron en een fornuis kun je eigenhandig je favoriete gerechten bereiden. Het appartement heeft een balkon en vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het centrale plein van Turre. Er is parkeergelegenheid en in de straat kun je tevens gratis parkeren. De luchthaven van Almería ligt op 73 km afstand.

Meer informatie: Turre, Spanje: APARTAMENTO PLAZA DE TURRE

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.