orihuela costa, spanje: casa villamartín golf

Orihuela costa, Spanje: Casa Villamartín Golf

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Casa Villamartín GolfUniek huis met een grote exotische tropische tuin van 1.000m2 met directe toegang tot de Villamartin Golfbaan, die privacy en exclusiviteit biedt.

Met een maximale capaciteit van 6 pax en alle voorzieningen, heeft het een grote volledige keuken, woonkamer, eetkamer, 3 slaapkamers en Wifi. Vanuit de tuin is er directe, private toegang tot de Villamartin Golfbaan, een exclusief voorrecht als u op zoek bent naar privacy, rust en om te genieten van een prachtig verblijf. Het ligt op 5 minuten van de beste stranden in het gebied van Orihuela Costa, Alicante.

Het is ideaal voor vakantie of verblijf voor het werk.

Mogelijkheid tot binnenlandse service en professionele kok, controleer de prijzen bij aankomst.

Mogelijkheid om de boot van de eigenaar te huren, met 6,2 m lengte en 280 pk (certificaat vereist), controleer de prijzen en aanbiedingen bij aankomst.

Het is een voorrecht voor Chalet.nu om deze exclusieve Villa, die voor het eerst wordt verhuurd, te mogen beheren, om er tegen een lage kostprijs van te kunnen genieten. Mis deze kans niet! Dit is slechts een klein deel van de grote ervaring waarvan u kunt genieten, of u nu verblijft voor uw werk of voor vakantie. VERBLIJF IN DIT HUIS MET HET COMFORT VAN EEN HOTEL

Meer informatie: Orihuela costa, Spanje: Casa Villamartín Golf

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.