torremolinos, spanje: piso con vistas al mar en torremolinos

Torremolinos, Spanje: Piso con vistas al mar en Torremolinos

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Piso con vistas al mar en TorremolinosVoor een zonnige vakantie met het gezin zit je perfect in dit aangename appartement in Torremolinos. Het is voorzien van een fijn balkon en 4 slaapkamers die gezamenlijk 6 personen kunnen accommoderen.

De zee ligt op een steenworp afstand van de accommodatie en ook het centrum bereik je in een oogwenk. Je vindt er tal van leuke restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Als je een auto tot je beschikking hebt is een bezoek aan Málaga, Marbella en Gibraltar zeer aan te raden.

Het balkon is ingericht met comfortabel tuinmeubilair en je kunt er in alle rust genieten van je welverdiende vakantie, terwijl je uitkijkt op de zee. Dankzij de airconditioning kun je ook in de zomer genieten van een aangename binnentemperatuur.

Meer informatie: Torremolinos, Spanje: Piso con vistas al mar en Torremolinos

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.