galapagar, spanje: gran jardín piscina y spa - galapagar iii

Galapagar, Spanje: Gran jardín piscina y Spa - Galapagar III

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Gran jardín piscina y Spa - Galapagar IIIDit gezellige appartement in Galapagar ligt in een gebied dat is omgeven door bomen, platteland en natuur. Het beschikt over een gedeelde tuin, 2 zwembaden (waarvan 1 privé) en 1 slaapkamer voor 3 personen. Dit is een goede keuze voor een romantische vakantie met je partner of een gezellige vakantie met een klein gezin.

De accommodatie bevindt zich zeer dicht bij alle voorzieningen. Het centrum ligt op iets meer dan 2 km afstand en je hebt er de keuze uit tal van gezellige restaurants. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor wandeltochten door de mooie natuur. Ook een bezoek aan het relatief nabijgelegen Madrid (ongeveer 50 km) behoort tot de mogelijkheden.

Het appartement is ideaal voor 2 of 3 personen en voorzien van een woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Neem een frisse duik in een van het privé- of gedeelde zwembad en kom tot rust in de gemeubileerde tuin. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de wasmachine.

Meer informatie: Galapagar, Spanje: Gran jardín piscina y Spa - Galapagar III

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.