san sebastián de los reyes, spanje: casa san sebastián de los reyes

San sebastián de los reyes, Spanje: Casa San Sebastián de los Reyes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Casa San Sebastián de los ReyesGeniet van een heerlijke vakantie net buiten Madrid in dit fijne vakantiehuis in San Sebastián de los Reyes. Het is voorzien van een aangenaam dakterras en 6 slaapkamers. Ideaal voor een groep vrienden.

Maak een wandeling door het Parque de Andalucía of stap op de bus, 100 m verderop, richting het centrum van Madrid (18,4 km). Je kunt de dagelijkse benodigdheden kopen bij de supermarkt op 2 km afstand en de dichtstbijzijnde restaurants bevinden zich al op 200 m van de woning.

De airconditioning zorgt voor een aangename binnentemperatuur in dit vakantiehuis in San Sebastián de los Reyes, waar het erg warm kan worden in de Spaanse zomer. Je kunt ontspannen en genieten van het klimaat vanaf het dakterras en de barbecue aansteken voor een gezellige avond vol gegrlde lekkernijen.

Meer informatie: San sebastián de los reyes, Spanje: Casa San Sebastián de los Reyes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.