playa blanca, spanje: adosado residencial playa blanca

Playa blanca, Spanje: Adosado Residencial Playa Blanca

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Adosado Residencial Playa BlancaDit aangename vakantiehuis in het Spaanse Blanca beschikt over airconditioning en een heerlijke ligging vlak bij de stranden en het centrum. Met 3 slaapkamers die gezamenlijk plaats bieden aan 6 personen is het ideaal voor een zonvakantie met het gezin.

Ondanks de centrale ligging, vlak bij het centrum, bevindt het verblijf zich in een relatief rustige buurt. Het centrum ligt op 1,8 km afstand en het Playa del Papagayo ligt op ongeveer 11 km van de accommodatie. Je kunt er de dag spenderen op een handdoek in de zon.

Het heerlijke klimaat op Lanzarote bereikt uiteraard ook de fijne tuin van dit herenhuis. Er is airconditioning aanwezig zodat de binnentemperatuur lekker koel blijft en dankzij de goed uitgeruste keuken kun je zelf bepalen wat je eet.

Meer informatie: Playa blanca, Spanje: Adosado Residencial Playa Blanca

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.