villaverde del río, spanje: alpesa casa

Villaverde del río, Spanje: ALPESA CASA

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: ALPESA CASADit gezellige vakantiehuis in Villaverde del Río is eigendom van een belangrijke architectuurstudio in Sevilla, en dat zie je terug in het ontwerp. De elegante woning beschikt over een heerlijk privézwembad en er zijn 3 slaapkamers die comfortabel plaats bieden aan 9 personen. Het is bovendien een fijne optie voor gezinnen met kinderen.

De accommodatie is gelegen in Villaverde del Río, in het centrum en op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van het grotere Sevilla. In Sevilla vind je interessante bezienswaardigheden zoals het Plaza de España en het Koninklijk Paleis van Sevilla.

Het verblijf heeft een eigen ondiep zwembad dat zeer geschikt is voor kinderen. Het beschikt over een eigen parkeerplaats voor 1 auto en er is airconditioning voor de zomermaanden. De goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je kookkunsten te etaleren.

Meer informatie: Villaverde del río, Spanje: ALPESA CASA

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.