villanueva de oscos, spanje: casa de campo villanueva de oscos

Villanueva de oscos, Spanje: Casa de campo Villanueva de Oscos

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Casa de campo Villanueva de OscosDit stenen vakantiehuis in het Spaanse Villanueva de Oscos beschikt over een dromerige buitenruimte en parkeergelegenheid. Er zijn 3 tweepersoonsslaapkamers en het verblijft biedt comfortabel plaats aan een gezin.

Maak een prachtige wandeling langs de Ruta Cascada de Seimeira (10 km) of spendeer je dagen ontspannen aan het strand (Playa de Penarronda, 38 km). De rivier bevindt zich op niet meer dan 50 m van de accommodatie.

Steek de barbecue aan voor een gezellige avond of bereid je favoriete gerechten in de goed uitgeruste keuken. De veranda is de ideale plek om van het uitzicht te genieten met een goed glas wijn in je hand. Dit prachtige landhuis biedt veel privacy en is ideaal voor een ontspannen vakantie met je gezin!

Meer informatie: Villanueva de oscos, Spanje: Casa de campo Villanueva de Oscos

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.