san miguel de salinas, spanje: calle sevilla 77

San miguel de salinas, Spanje: Calle Sevilla 77

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Calle Sevilla 77Deze mooie vakantiewoning bevindt zich op een afgesloten domein met een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen. Het is ideaal voor een zonvakantie met je gezin.

Op 15 minuten rijden bevindt zich het strand aan zee, waar je de dagen ontspannen door kunt brengen op een handdoek of een kleedje. De liefhebber kan een balletje slaan bij een van de nabijgelegen golfclubs (bijv. Las Colinas Golf and Country Club, op 8,5 km afstand) en een bezoek aan het prachtige Laguna Rosa kun je zeker niet overslaan.

Je hebt oegang tot het zwembad op 20 meter van het huis van 9 uur 's ochtends tot middernacht. Er zijn 2 heerlijke terrassen waarvan er 1 is voorzien van ligstoelen en een hangmat om volledig tot rust te komen tijdens je welverdiende vakantie. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en de slaapkamers zijn voorzien van veel comfort.

Meer informatie: San miguel de salinas, Spanje: Calle Sevilla 77

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.