baños y mendigo, spanje: villa mosa claire

Baños y mendigo, Spanje: Villa Mosa Claire

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa Mosa ClaireDeze landelijke villa ligt op een vakantiepark in Murcia. Er zijn 2 slaapkamers voor in totaal 6 personen. Het is dus de perfecte accommodatie voor gezinnen. De villa heeft een heerlijk privézwembad. Op slechts 10 km vind je de authentieke studentenstad Murcia, die nog onaangetast is door het massatoerisme.

Met de provincies Alicante en Valencia in het noorden en Almeria en Granada in het westen, biedt de Murcia regio ontelbare mogelijkheden. Op een kleine 5 km is een mooi bos en slechts 15 km rijden en je bent aan zee. Voor verschillende restaurants hoef je slechts 1 km te lopen.

Deze mooie villa is van alle gemakken voorzien. Zo is er een carport en airconditioning. Op het park is een jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel en verschillende speeltoestellen. De villa beschikt over een kinderbed, kinderstoel en een box, dus ideaal voor een gezin met kleine kinderen.

Op slechts 25 km ligt een vliegveld.

Meer informatie: Baños y mendigo, Spanje: Villa Mosa Claire

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.