sant jaume d'enveja, spanje: casa mael

Sant jaume d'enveja, Spanje: Casa Mael

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Casa MaelDit vakantiehuis ligt in een typisch dorp in de Ebro-delta. Het vakantiehuis ligt in een rustige omgeving aan het einde van het dorp. De woning ligt op de begane grond en heeft een zwembad. De inrichting is knus en gezellig. Je vindt hier een woonkamer met een open haard, een goed uitgeruste keuken, 2 slaapkamers met 2-persoonsbedden en een badkamer. Er kunnen 4-6 personen verblijven, wat ideaal is voor grote gezinnen of stellen.

Het huis ligt dicht bij de veerboot waarmee je de rivier kunt oversteken en de andere kant van de delta kunt bezoeken. De stranden in de regio zijn lang, breed en erg rustig. De regio is relatief vlak en daardoor ideaal voor fietstochten. Je bevindt je ook op een paar kilometer van de bergen, waar je mooie wandelingen kunt maken.

De eigenaren, die boven wonen en een aparte ingang hebben, kunnen je adviseren over de meest interessante bezienswaardigheden en excursies in de omgeving.

Meer informatie: Sant jaume d'enveja, Spanje: Casa Mael

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.