le pouldu, frankrijk: "ancienne gendarmerie" appartment c

Le pouldu, Frankrijk: "Ancienne Gendarmerie" appartment C

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: `Ancienne Gendarmerie` appartment CDit gezellige appartement in Bretagne heeft 4 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Je verblijft hier op steenworp afstand van de Atlantische Oceaan! Het voormalig politiebureau waar je in verblijft ligt in een rustige zijstraat, op zo'n 100 m van de zee. De baaien in de buurt kun je te voet bereiken. Tijdens het hoogseizoen is alles wat je nodig hebt in de buurt: een bakker, kruidenier en groentewinkel. Buiten het hoogseizoen moet je hiervoor iets verder weg (1 km). In de omliggende dorpen kun je terecht voor een supermarkt. In de nabije omgeving vind je ook een crêperie, restaurants, een pizzeria en cafés. Houd je van verse vis en zeevruchten? Ga dan naar de haven van Doëlen.

Dit huiselijk ingerichte appartement biedt plek aan maximaal 8 personen. Vanaf de kamers kun je de zee en het Île de Groix zien. De badkamer beschikt over een ligbad én een douche. De omheinde tuin deel je met de andere gasten.

Meer informatie: Le pouldu, Frankrijk: "Ancienne Gendarmerie" appartment C

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.