grand laviers, frankrijk: le domaine du val 1

Grand laviers, Frankrijk: Le Domaine du Val 1

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Le Domaine du Val 1Het aantrekkelijke vakantieparkje Domaine du Val is zeer landelijk en rustig gelegen in een groene heuvelachtige omgeving. Het biedt een dertigtal comfortabele houten woningen die deels op palen tegen een helling zijn gebouwd. Ze kijken fraai uit over de golfbaan (voor onbekende tijd gesloten) en de weidse, groene omgeving.

Domaine du Val biedt woningen voor 4- tot 8-personen. Het 4-pers. type (FR-19385) beschikt over tweepersoons slaapbank in de woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoons bed en een badkamer. Het 6-pers. type (FR-2814) beschikt over een extra vide met twee maal een éénpersoons bed. Het 8-pers. type (FR-2177) beschikt over een extra etage met een tweede en derde slaapkamer met twee maal een éénpersoons bed en een tweede badkamer. Het interieur is uiterst comfortabel en smaakvol. Alle woningen bieden een complete open keuken en een (klein) terras met tuinmeubilair en een prachtig uitzicht.

Meer informatie: Grand laviers, Frankrijk: Le Domaine du Val 1

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.