fayence, frankrijk: maison fayence

Fayence, Frankrijk: Maison Fayence

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison FayenceDit dorpshuis uit de 12e eeuw, gebouwd in de rotsen van het kasteel van Fayence, is ideaal voor gezinnen. Het is uiteraard geheel gerenoveerd, maar de sfeer van toen is nog goed te ‘proeven’. Er ijn 2 slaapkamers en er kunnen 6 personenin de accommodatie verblijven.

Eenmaal bij de woning aangekomen kun je je auto laten staan. Fayence is een opvallend sfeervol dorp met terrasjes, winkels en een groot gemeenschappelijk zomerzwembad. Wel zou je de auto kunnen pakken om naar het meer van Saint Cassien te rijden (10 km). Daar kun je een waterfiets huren, zwemmen en lekker eten. De zandstranden van Fréjus en Mandelieu-La Napoule liggen op ongeveer 30 km. Met de auto ben je er zó.

In één van de sfeervolle straatjes in het centrum van Fayence vind je de voordeur van de vakantiewoning. Je komt binnen in de keuken, waar een gezellige grote eettafel staat. Als je eenmaal bent geïnstalleerd op het terras kun je met volle teugen genieten van het prachtige uitzicht.

Meer informatie: Fayence, Frankrijk: Maison Fayence

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.