reillanne, frankrijk: dans le verger

Reillanne, Frankrijk: Dans le Verger

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Dans le VergerDeze sfeervolle, karakteristiek ingerichte, Provençaalse vrijstaande woning ligt op 2 km afstand van het middeleeuwse dorp Reillanne. De woning heeft een grote natuurtuin met voor het huis een groot terras, grasveld en verschillende soorten fruitbomen. U heeft de beschikking over een groot beveiligd privé zwembad (8 x 4 m). Voor kinderen is er volop ruimte om te spelen.

Het dorp Reillanne ligt op de grens van de Vaucluse, Var en de Alpes-de-Haute-Provence in het "Parc Naturel du Lubéron”. Een nationaal natuurpark dat bekend staat om zijn rust en natuurschoon. Hier kunt u vele prachtige wandel- en autotochten maken.

De stad Apt, bekend om haar heerlijke gekonfijte vruchten die op de sfeervolle markt worden verkocht, ligt op slechts 20 km afstand. De plaatsen Forcalquier en Manosque staan bekend om hun Provençaale markten. De cultuursteden Avignon, Arles en Aix-en-Pro kunt u binnen een uur bereiken.

Meer informatie: Reillanne, Frankrijk: Dans le Verger

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.