nice, frankrijk: lou mas soubran

Nice, Frankrijk: Lou Mas Soubran

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Lou Mas SoubranDeze mediterrane en sfeervol ingerichte villa ligt op de heuvels in één van de mooiste buitenwijken van Nice. Hier kunt u genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad Nice en de Middellandse Zee.

De villa heeft een goed onderhouden, door bomen omheinde, privé tuin van 3000 m2, waar u heerlijk kunt luieren bij het fraaie privé-zwembad (12 x 5m) of op het sfeervolle terras kunt genieten van het prachtige uitzicht. Na slechts 10 minuten rijden bereikt u het oude centrum van Nice. Een doolhof van smalle steegjes, pittoreske trapstraatjes, pleinen met kleurrijke gevels, kerkjes, winkeltjes, musea en gezellige restaurantjes. Flaneer over de levendige boulevard (Promenade des Anglais), strijk neer op een gezellig terras of geniet van een heerlijke diner in een van de vele restaurants. Op 20 km afstand van Nice bevindt zich de badplaats Cannes, bekend van het beroemde Filmfestival. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van andere gezellige badplaatsen, zoals Juan-les-Pins en Antibes. Maar ook de pittoreske dorpen in het achterland, zoals Saint Paul de Vence, Eze en de parfumstad Grasse zijn zeker een bezoek waard. Een aanrader is het op 30 km afstand van Nice gelegen prinsdom Monaco.

Meer informatie: Nice, Frankrijk: Lou Mas Soubran

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.