anrosey, frankrijk: château de la mothe

Anrosey, Frankrijk: Château de la Mothe

Vakantiehuisje voor 15 personen

vakantiehuisje: Château de la MotheSlapen in een gerenoveerd kasteel, het is een droom die uitkomt. Dit kasteel uit 1861 ligt op een prachtig en goed onderhouden landgoed (6 ha). Aan het landgoed grenst een privébos, een vijver en een paardenweide. Met 7 slaapkamers is het huis ideaal voor een groot gezelschap. Het kasteel ligt in het kleine, knusse dorpje Anrosey. Op 12 km afstand ligt Bourbonne-les-Bains, bekend om zijn heilzame bronnen. Het opborrelende warme water is geschikt voor diverse chronische klachten. Liever een dagje cultuur? De vestingstad Langres (23 km), stad van de 4 meren, is rijk aan historisch erfgoed. De regio Champagne-Ardenne ligt in het noorden van Frankrijk. Het landschap van deze regio is erg divers. Een bezoekje aan de steden Reims en Rocroi is zeker de moeite waard.

U kunt gebruikmaken van een tennisbaan en een biljartkamer. U heeft de beschikking over fietsen en over diverse kinderspelletjes. In overleg kunnen ruiters met ervaring paardrijden. De paarden in de weide zijn van de eigenaar.

Meer informatie: Anrosey, Frankrijk: Château de la Mothe

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.