st paul les fonts, frankrijk: maison du gard

St paul les fonts, Frankrijk: Maison du Gard

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison du GardVakantiewoning op de 1e verdieping van een groot huis. Binnen vindt u een salon die opent naar een ruim en overdekt terras, vanaf waar u een klein beetje de Mont Ventoux kunt zien. Hier staat ook een eettafel. De keuken is compleet en er zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Er zijn 2 tweepersoonsbedden, wat het huis geschikt maakt voor 2 stellen of een gezin van 4 personen. Het huis ligt middenin de Gard: een geweldig gebied in de Provence met oude dorpjes, watervallen, Romeinse overblijfselen en prachtige steden, zoals Avignon en Orange. Op loopafstand heeft u een bakkertje en kunt u een kop koffie drinken. In het dorp is ook een kleine supermarkt. Tennissen kunt u op 3 minuten lopen van het huis; daar ligt een baan waar u gratis gebruik van mag maken.

De priv├ętuin heeft een groot terras, een speeltoestel voor kinderen en een omheind zwembad. De schoonmaak is 1 keer per 7 nachten inbegrepen. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Meer informatie: St paul les fonts, Frankrijk: Maison du Gard

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.