moustier-ste-marie, frankrijk: moustiers sainte marie

Moustier-ste-marie, Frankrijk: Moustiers Sainte Marie

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Moustiers Sainte MarieDit vakantiehuis in Moustiers-Sainte-Marie heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor wie ruimte, rust en gezelligheid zoekt. Koel lekker af in het omheinde zwembad in de tuin.

Het huis ligt op slechts 3 km van het Lac de Sainte-Croix met zijn prachtige, blauwe water. Nog dichterbij is het kleinere meer 'Le Petit Lac'. Moustiers-Sainte-Marie is een ideaal uitgangspunt om de 21 km lange Grand Canyon du Verdon te verkennen: het is de plek waar de noord- en de zuidroute langs het grootste kalkstenen rif van Europa samenkomen. De canyon is het beste te voet te bewonderen. Voor waaghalzen is een tocht per kano een optie. De schitterende woning heeft een grote grastuin van zo'n 3000 m² met fruitbomen, waarin je zeker een plekje vindt om te relaxen op je ligbed. Als je om je heen kijkt, heb je een panoramisch zicht op de prachtige natuur, de omliggende bossen en de schilderachtige bergtoppen.

Tegen een vergoeding is er een extra slaapkamer met een tweepersoonsbed bij te boeken.

Meer informatie: Moustier-ste-marie, Frankrijk: Moustiers Sainte Marie

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.