largentière, frankrijk: villa - largentière

Largentière, Frankrijk: Villa - Largentière

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa - LargentièreHet huis is 200 jaar oud, maar in de loop der jaren volledig gerestaureerd. Gelegen op een groot afwisselend terrein met struiken en bomen, veelal met fruit waar je van mag eten.

Op het terrein ligt het privé-zwembad met ligbedden. Aan de zijkant van het huis bevinden zich deels overkapte terrassen en een fraaie buitenkeuken met een ingebouwde BBQ, een aanrecht met spoelbak en een koelkast. De begane grond is gerestaureerd met behoud van de originele gewelven.

Via een stenen buitentrap kom je op een riant overdekt terras met een prachtig uitzicht op de omringende wijngaarden, bossen en bergen.

De woning ligt in een rustig gehucht enkele kilometers buiten Largentière. Het laatste stuk vanaf Privas naar dit vakantiehuis door het schitterende landschap is slechts een voorproefje van wat de Ardèche aan schoonheid te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld een tocht naar de betoverende Gorges van de Ardèche bij Vallon-Pont-d’Arc (21 km) of de sfeervolle, prachtig op de rotsen gelegen stad Aubenas met winkels en restaurants (17 km). Of worden het de vele historische en middeleeuwse stadjes zoals Largentière (3km), Balazuc (10 km) en Labeaume (13 km).

NB: reist u buiten het hoogseizoen met 5 personen of minder en heeft u minder ruimte nodig, boek dan dit huis tegen een lager tarief onder de code FR-29275 (de 2e etage is dan afgesloten).

Neemt u zelf lakens mee? Houd dan rekening met het volgende ; Alle slaapplaatsen het 2 een 1-pers. dekbed.

Alle slaapplaatsen hebben een matras van 90 x 200, behalve het 2-pers. bed van 160 breed.

Meer informatie: Largentière, Frankrijk: Villa - Largentière

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.