connac, frankrijk: connac

Connac, Frankrijk: Connac

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: ConnacDit leuke vrijstaande vakantiehuis, dat is voorzien van een heerlijk zwembad, is gelegen in een schitterend natuurgebied in het Zuiden van Frankrijk. U kunt 2 huisdieren meenemen en er zijn 3 slaapkamers waar 5 personen in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

Begin de ochtend met een gezonde wandeling langs het meer dat ongeveer 3 km van de accommodatie vandaan ligt. U kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 9 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op 8 km van het verblijf.

Er is een kinderbed aanwezig en de accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als u een avond niet uit eten wenst te gaan, kunt u zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Er is een terras waar u volledig tot rust kunt komen en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair.

U kunt de omgeving verkennen met de fietsen die beschikbaar zijn gesteld door de eigenaar.

Meer informatie: Connac, Frankrijk: Connac

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.