st. jory-las-bloux, frankrijk: maison de vacances st jory las bloux

St. jory-las-bloux, Frankrijk: Maison de vacances St Jory las Bloux

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances St Jory las BlouxDit prachtige landhuis uit 1650, net buiten Saint-Jory-las-Bloux, is de ideale setting voor een rustige vakantie. Het huis bestaat uit verschillende niveau's. De inrichting is authentiek, eenvoudig en traditioneel. Je vindt hier 3 slaapkamers en 2 badkamers voor 6 personen. Dat is ideaal voor een gezin met kinderen of een groep vrienden.

In deze regio vind je verschillende forten, abdijen en kleine middeleeuwse kastelen. Het kasteel van Excideuil (10 km), maar ook dat van Hautefort (26 km), zijn zeker een bezoek waard. Koop heerlijk brood en gebak bij de bakker in Saint-Germain (2 km). In het noorden ligt BrantĂ´me (36 km) met zijn oude abdij uit 769, gebouwd op de kant van kalkrotsen. We kunnen ook de middeleeuwse stad PĂ©rigueux (39 km) aanraden.

In het huis is een aparte ruimte met een pooltafel en een open haard. Er is ook een tafeltennistafel in een van de schuren.

Meer informatie: St. jory-las-bloux, Frankrijk: Maison de vacances St Jory las Bloux

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.