ste. foy-de-belvès, frankrijk: maison de vacances ste foy de belvès

Ste. foy-de-belvès, Frankrijk: Maison de vacances Ste Foy de Belvès

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances Ste Foy de BelvèsDit authentieke vakantiehuis in Sainte-Foy-de-Belvès heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. In de royale tuin met het privézwembad zal zowel jong als oud zich prima vermaken.

Je verblijft in een prachtig stukje Frankrijk, dat je zowel per auto als kano kunt ontdekken (kanoverhuur is in Siorac-en-Périgord, 12 km). Een bezoekje aan een van de typische bastidedorpjes mag niet ontbreken. Absolute aanraders zijn Belvès (9 km), Prats-du-Périgord (12 km) en Villefranche-du-Périgord (18 km), waar je knusse straatjes en oude huizen vindt. Bezoek ook eens de nabijgelegen kastelen Château des Milandes (21 km) en het indrukwekkende kasteel van Biron (23 km). Het vrijstaande vakantiehuis ligt boven op een heuvel. In de tuin is een zonnig terras waarop je een lekker glas wijn kunt drinken of een spannend boek leest. Hier heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Binnenshuis vind je een decoratieve schouw, een luie zithoek en een aparte keuken (via 2 treden).

Meer informatie: Ste. foy-de-belvès, Frankrijk: Maison de vacances Ste Foy de Belvès

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.