villefranche-du-périgord, frankrijk: maison avec charmant jardin

Villefranche-du-périgord, Frankrijk: Maison avec charmant jardin

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison avec charmant jardinDit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is gelegen in een bosrijke omgeving, in de Dordogne. Het vakantiehuis bevindt zich in een oude watermolen uit 1600. Er loopt een klein beekje onder de woning door.

Het huis staat in Villefranche-du-Périgord, een mooie 13e-eeuwse vestingstad. Op de oude overdekte markt worden nog altijd champignons en kastanjes verhandeld. Je kunt gaan zwemmen in 1 van de meren in Prats-du-Périgord (7km) en Cazals (10 km). Bezoek ook het stadje Monpazier (23 km) en de mooie stad Cahors (46 km).

In de woonkamer staat een open haard die zorgt voor gezellige warmte. Op het grote grasveld kunnen de kinderen lekker buitenspelen. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Er staan 6 mountainbikes tot je beschikking om de omgeving te verkennen.

Meer informatie: Villefranche-du-périgord, Frankrijk: Maison avec charmant jardin

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.