loubejac, frankrijk: maison sur la colline

Loubejac, Frankrijk: Maison sur la colline

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison sur la collineDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt op een rustige locatie, midden in het bos.

In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken. Bezoek de lokale markt in het 13e-eeuwse dorpje Villefranche-du-PĂ©rigord. Het prachtige Besse ligt op 9 km en is een aanrader voor liefhebbers van geschiedenis. Maak een wandeling door de grotten bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil. Bezoek ook Monpazier, Castelnaud-la-Chapelle en het beroemde middeleeuwse kasteel.

Het vakantiehuis is omringd door een tuin en er is een terras met een barbecue. De inrichting is landelijk en er staan een decoratieve haard en een vaatwasser in de open keuken. Er is ook een wasmachine beschikbaar. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Meer informatie: Loubejac, Frankrijk: Maison sur la colline

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.