saint cernin de l`herm, frankrijk: maison périgordienne belle vue et piscine

Saint cernin de l`herm, Frankrijk: Maison Périgordienne belle vue et piscine

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison Périgordienne belle vue et piscineDit sfeervolle vakantiehuis ligt bij Villefranche-du-Périgord (2,5 km). De woning heeft 3 slaapkamers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Je mag 1 huisdier gratis meenemen. Vanaf het terras, waar je ook kunt barbecueën, heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Net zoals het huis stamt ook het bastideplaatsje Villefranche-du-Périgord uit de 13e eeuw. De overdekte markthal wordt nog steeds gebruikt. Het eveneens prachtige Besse (7 km) herbergt een kerkje uit de 12e eeuw. Met een kort autoritje kom je in een van de vele andere juweeltjes in de omgeving, zoals Monpazier (18 km). Een belevenis is een bezoek aan de grotten bij Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil (45 km).

De vrije ligging op de flank van een heuvel biedt aan de ene kant volop privacy in de tuin met het kleine maar fijne zwembad. Aan de andere kant zit je heerlijk op het terras met een fraai uitzicht over de bossen. Binnenshuis brengt een mooie, stenen wenteltrap je naar een entresol met zithoek.

Meer informatie: Saint cernin de l`herm, Frankrijk: Maison Périgordienne belle vue et piscine

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.