marignac-en-diois, frankrijk: maison de vacances - marignac-en-diois

Marignac-en-diois, Frankrijk: Maison de vacances - MARIGNAC-EN-DIOIS

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances - MARIGNAC-EN-DIOISIn heuvels van de Drôme ligt deze knusse vakantiewoning, in het kleine Marignac-en-Diois. De vakantiewoning heeft een verzorgd interieur, met een mooie lichtinval dankzij de schuifpui. Op de mezzanine (via steile trap, laag plafond) vind je 2 1-persoonsbedden. Er is ook een 2-persoonsslaapbank in de woonkamer. Dat maakt de woning geschikt voor een stel of een gezin.

In het Romeinse stadje Die (8 km) kan je rondslenteren en genieten van een goed glas Clairette (witte, mousserende wijn). Wil je iets bijzonders ervaren? Ga dan naar Le Jardin des Découvertes, waar de Afrikaanse en Aziatische vogels vrij kunnen vliegen. Bij Die is ook een boomklimpark. In Saillans (26 km) kan je kano's huren voor een mooie tocht over de Drôme.

In de woonkamer vind je 2 fauteuils, een mooie houtkachel en een deur naar het terras. In de privétuin ligt een terras en een barbecue. Hier kan je de warme zomeravonden doorbrengen.

Meer informatie: Marignac-en-diois, Frankrijk: Maison de vacances - MARIGNAC-EN-DIOIS

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.