les granges gontardes, frankrijk: maison de vacances - les granges g

Les granges gontardes, Frankrijk: Maison de vacances - LES GRANGES G

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances - LES GRANGES GBij bekend kunstenaars dorpje in de Drome vind je dit appartement op de eerste verdieping van een grote bastide. Op de begane grond beschik je over een half overdekt privéterras met uitzicht over de binnenplaats en de tuin. Via een trap komt u bij de ingang van de eenvoudig maar comfortabele ingerichte woning op de eerste verdieping. Op het landgoed vindt u verder een groot gedeeld zwembad, parkachtige tuin en gezellig terras die u deelt met de andere gite en chambres d'hotes.

In de bastide wonen eveneens de eigenaren en hun zoontje.

In de prachtige omgeving van dit huis is veel te beleven. Verkoeling vind je in de Grotte de Rochecourbière (14 km), een plek waar veel lokale historie te vinden is. Dat geldt ook voor het Château de Grignan (14 km). Dompel je hier onder in de renaissance. In Grignan is op dinsdag een Provençaalse markt te vinden. In het kunstenaarsdorp La Garde-Adhémar (5 km) vind je de Romaanse kerk van Saint-Michel. Zeer mooi! Een bijzonder uitje maak je naar Soyans, waar een museum over eieren en nesten te vinden is. Hier worden duizenden soorten getoond. Ook de glasblazerijen van Dieulefit (40 km) zijn zeer interessant voor jong en oud. In Le Poët-Laval (36 km) bewonder je een mooi twaalfde-eeuws kasteel.

Meer informatie: Les granges gontardes, Frankrijk: Maison de vacances - LES GRANGES G

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.