querrien, frankrijk: maison bretonne au vert

Querrien, Frankrijk: Maison bretonne au vert

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison bretonne au vertDit is een gerenoveerd vakantiehuis met een charmante inrichting. De woning grenst aan het huis van de vriendelijke eigenaren. Het is een mooi, stenen huis met een lichte inrichting. Beneden vind je de leefruimtes, de keuken, de serre en de badkamer. Boven liggen 2 slaapkamers. Er kunnen 4-5 personen verblijven, wat ideaal is voor een groot gezin. Je bevindt je op een prachtige locatie op het platteland van Querrien (5 km), op korte afstand van de mooie zandstranden van Saint-Julien (25 km). Maak een wandeling in Pont Aven (30 km), waar de haven en het Bois d'Amour als inspiratiebron hebben gediend voor veel schilders, zoals Paul Gauguin en Meijer de Haan. De bakker, supermarkt en tennisbaan vind je allemaal in Querrien.

Je hebt je eigen terras met tuinmeubelen en ligstoelen. Je kunt uiteraard gebruikmaken van de grote tuin en bij de vijver van de zon genieten.

Meer informatie: Querrien, Frankrijk: Maison bretonne au vert

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.