puy-l'evêque, frankrijk: maison de vacances - puy-l'evêque

Puy-l'evêque, Frankrijk: Maison de vacances - PUY-L'EVÊQUE

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances - PUY-L'EVÊQUEDit aangename, centraal gelegen vakantiehuis in Puy-l'Evêque (4 km) biedt het beste van 4 ‘werelden’: De Dordogne, Lot-et-Garonne, Tarn-et-Garonne en natuurlijk de Lot. Het verblijf heeft een terras op het zuiden, een heerlijk privézwembad en 3 slaapkamers voor 6 personen. Het is ideaal voor gezinnen.

In dit mooie stukje Frankrijk wemelt het van de middeleeuwse stadjes, bastides en kastelen. Breng een bezoek aan Château de Bonaguil, Villefranche-du-Périgord, Belvès, Tournon-d'Agenais, Penne-d'Agenais, Villeneuve-sur-Lot en Montcuq. Verwen jezelf met een wijnproeverij en geniet van een dagje winkelen in Pont Valentré.

Ontspan in een privézwembad of geniet van een goed boek op het heerlijke terras. De tijd vliegt voorbij terwijl je leeft als een god in Frankrijk in de aantrekkelijk gemeubileerde tuin. Steek de barbecue aan en creeër de ultieme zomeravond voor het hele gezelschap.

Meer informatie: Puy-l'evêque, Frankrijk: Maison de vacances - PUY-L'EVÊQUE

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.