blanquefort-sur-briolance, frankrijk: maison de vacances blanquefort sur briolance 12 pe

Blanquefort-sur-briolance, Frankrijk: Maison de vacances Blanquefort Sur Briolance 12 pe

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances Blanquefort Sur Briolance 12 peDit vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 12 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen tussen de beboste heuvels.

In de omgeving kun je prachtig wandelen en paardrijden. Het gebied staat bekend om de walnoten, truffels en de foie gras. Bezoek ook het imposante kasteel Ch√Ęteau de Bonaguil (14 km) of het mooie bastidestadje Monpazier (13 km). Ook Monflanquin (33 km) is een bezoek waard. Voor de kinderen is er een leuk waterpretpark bij Le Bugue (41 km).

Dit huis heeft een privézwembad met zonneterras. Hier vind je ook een stenen barbecue. Binnenshuis is er een open haard (inclusief hout) en een grote ruimte buiten met fitnessapparaat. Er zijn 6 fietsen, waarvan 1 kinderfiets, beschikbaar. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Meer informatie: Blanquefort-sur-briolance, Frankrijk: Maison de vacances Blanquefort Sur Briolance 12 pe

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.