aups, frankrijk: maison de vacances aups

Aups, Frankrijk: Maison de vacances Aups

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances AupsGeniet van een heerlijke vakantie met het gezin in dit vrijstaande huis in Aups. Er zijn 2 slaapkamers die plaats bieden aan 4 personen en je hebt veel privacy. Dit fijne vakantiehuis met een gedeeld zwembad ligt in een mooie wandelomgeving.

Je kunt wandelen naar de markt en de bakker in het middeleeuwse dorpje Aups, de hoofdstad van het zwarte goud (truffels). In de middag kun je zeilen en waterfietsen in het Lac de Ste of kano├źn en raften bij de bekende Gorges du Verdon (40 km). Tot slot zijn de 12e-eeuwse abdij van Thoronet (30 km), het middeleeuwse dorpje Moustiers-Ste. Marie (35 km) en de prachtige kastelen van Les Arcs (35 km) zeer de moeite waard.

In dit vrijstaande vakantiehuis bij Aups (600 m) kom je volledig tot rust. Vanuit het ligbed op het grote terras kijk je naar de prachtige olijfgaarden en in het omheinde, gedeelde zwembad op het lagergelegen terrein van de eigenaar kun je lekker afkoelen. Sluit de dag ontspannen af in de aantrekkelijk gemeubileerde tuin.

PS:Het zwembad wordt gedeeld met de eigenaar van 11 tot 18 uur.

Meer informatie: Aups, Frankrijk: Maison de vacances Aups

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.