aups, frankrijk: maison de vacances aups

Aups, Frankrijk: Maison de vacances Aups

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances AupsIn dit vrijstaande vakantiehuis bij Aups (600 m) komt u volledig tot rust. Vanuit het ligbed op het grote terras kijkt u naar de prachtige olijfgaarden. In het omheinde, gedeelde zwembad op het lagergelegen terrein van de eigenaar kunt u lekker afkoelen. Er is geen zichtcontact tussen de huizen. Er zijn 2 slaapkamers die plaats bieden aan 4 personen: ideaal voor een stel of een gezin.

U kunt wandelen naar de markt en de bakker in het middeleeuwse dorpje Aups, de hoofdstad van het zwarte goud (truffels). In de middag kunt u zeilen en waterfietsen in het Lac de Ste of kano├źn en raften bij de bekende Gorges du Verdon (40 km). Tot slot zijn de 12e-eeuwse abdij van Thoronet (30 km), het middeleeuwse dorpje Moustiers-Ste. Marie (35 km) en de prachtige kastelen van Les Arcs (35 km) echte aanraders.

Tussen 11.00 en 18.00 uur heeft u het zwembad voor uzelf.

Meer informatie: Aups, Frankrijk: Maison de vacances Aups

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.