salernes, frankrijk: maison de vacances salernes

Salernes, Frankrijk: Maison de vacances Salernes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances SalernesDeze vrijstaande villa staat dichtbij het Zuid-Franse dorpje Salernes. Het vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezin. In de goed aangelegde tuin vind je mooie (fruit)bomen, meerdere zitplekken en een zwembad.

Op woensdag en zondag kun je op de lokale markt terecht voor lekkere, Provençaalse producten. De kustplaatsen aan de Middellandse Zee zoals Fréjus (52 km) en Sainte-Maxime (56 km) zijn binnen een uur bereikbaar. Kanoën en raften kun je bij de bekende Gorges du Verdon (25 km) en zeilen en waterfietsen in het Lac de Ste. Croix (25 km). Het Château de Berne (16 km) is ook zeker een bezoekje waard. In het centrum, op 500 m, vind je leuke restaurants en doe je de dagelijkse boodschappen.

Kinderen kunnen zich in de kindvriendelijke tuin vermaken met speeltoestellen en de pingpongtafel, terwijl je op een van de terrasjes geniet van een toast met Franse kaas en een plaatselijke wijn. Verder is de woning voorzien van airconditioning en een open haard.

Meer informatie: Salernes, Frankrijk: Maison de vacances Salernes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.