salernes, frankrijk: villa salernes

Salernes, Frankrijk: Villa Salernes

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Villa SalernesDeze mooie villa bij Salernes heeft 5 slaapkamers en is ideaal voor een familie. In de ruime tuin vind je verkoeling in het priv├ęzwembad. Zonnen kun je in een van de ligstoelen rondom het zwembad.

Je verblijft op fietsafstand van Salernes. Vanuit de villa fiets je dan ook zo naar het dorp om verse croissantjes te halen. Gaat je op zondag of woensdag naar het dorp? Neem ook gelijk wat lekkers mee van de markt. Salernes staat bekend om haar aardewerk. Neem daarom gerust eens een kijkje in een van de vele tegel- en aardewerkfabrieken. In de omgeving van Salernes zijn veel pittoreske dorpjes en interessante bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld Villecroze met haar grottenwoningen.

De villa is landelijk gelegen en is geschikt voor maximaal 12 personen. Wat bijzonder is aan de villa, is dat deze met materialen uit de omgeving is gebouwd. Zo zijn de vloeren bijvoorbeeld voorzien van zeshoekige, rode tegeltjes uit Salernes. De huiskamer met de open haard is erg sfeervol.

Meer informatie: Salernes, Frankrijk: Villa Salernes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.