piolenc, frankrijk: mas

Piolenc, Frankrijk: Mas

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: MasDit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, ideaal voor 1 of 2 gezinnen. Het ligt in de Provence, midden in het dorp Piolenc.

Er zijn restaurantjes, een bakker en een supermarkt in de buurt. In de zomer staat het circus Gruss bij het Château du Cirque in een prachtig park in Piolenc. Bij het circus Gruss kunnen de kinderen achter de schermen kijken. Je kunt mooie wandelingen maken door de natuur rondom de imposante berg de Mont Ventoux.

Het vakantiehuis bevindt zich in een pittoreske, Provençaalse boerderij uit de 18e eeuw. Er is een omheinde binnentuin met een privézwembad. De mooie, dikke natuursteenmuren, de arcadebogen en de artistieke details zorgen voor een authentieke sfeer. Op het terras kun je genieten van een maaltijd onder de grote boom. Er is ook WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan.

Meer informatie: Piolenc, Frankrijk: Mas

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.