carpentras, frankrijk: villa montout

Carpentras, Frankrijk: Villa Montout

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa MontoutDeze geschakelde vakantievilla bevindt zich op een groot terrein nabij het Franse plaatsje Carpentras. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor gezelschappen met kinderen. Als je met meer vrienden of familie gaat, is het wellicht leuk om de villa met jacuzzi FR-30416 erbij te huren. In het privézwembad met poolhouse vind je verkoeling op warme dagen. De ligging is dichtbij Carpentras (5 km) met met vele cafés, restaurants, terrasjes en leuke winkels. En niet te vergeten: de lekkerste aardbeien ter wereld. De Mont Ventoux is makkelijk te bereiken, evenals de leuke, hoogliggende dorpjes Le Barroux, Crillon le Brave, Bedoin en Flassan.

De woning is voorzien van airconditioning en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de parterre vind je de keuken en woonkamer met eetgedeelte. Boven bevinden zich de slaapkamers, badkamer en een extra zitkamer. Buiten geniet je van de buitenlucht in de omheinde tuin op het terras. Hier staat tevens een barbecue.

Meer informatie: Carpentras, Frankrijk: Villa Montout

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.