juvinas, frankrijk: maison de vacances - juvinas

Juvinas, Frankrijk: Maison de vacances - JUVINAS

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances -   JUVINASDeze gedeeltelijk vrijstaande woning, verdeeld over 3 etages, ligt op de zuidhelling van La Roche, een rustig dorpje in het Noorden van de Ardeche. Het gerestaureerde pand is zeker 165 jaar oud en gebouwd op de Zuid-Franse terrassenstructuur. De woning is van een Nederlandse eigenaar en eenvoudig maar gezellig ingericht.

Vanaf het terras stapt u in de kleine eenvoudige keuken met aangrenzende douche ruimte met toilet. Via een steile houten trap komt u op de eerste verdieping met knusse woonkamer met zithoek, eetgedeelte en leesruimte. Op de tweede verdieping vindt u twee slaapkamers en een kleine slaapnis met 1 pers. bed (geschikt voor een kind). Door de verschillende etages en trappen is deze woning minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en families met kleine kinderen.

In lijn met het historische pand zijn de ramen relatief klein, ideaal in de zomer want dit houdt goed de warmte buiten. Het vakantiehuis heeft een zeer grote schouw waar het heerlijk zitten is tijdens frissere avonden. Voor de woning heeft u een lekker terras waar u kunt genieten van de rust en frisse bergen lucht. Doordat er onder deze vakantiewoning geen andere woningen liggen heeft u vanaf het brede terras met planten een prachtig uitzicht over de met kastanjebomen begroeide heuvelrug. Er is ook een schaduwterras met tuinmeubelen waar u onder de boom kunt zitten. Rust is hier het trefwoord! Het dorpje Vals les Bains ligt op tien minuten rijden en is vooral bekend om zijn kuuroord en bronwater. Op zondag is de marktdag. In de nabije omgeving kunt u wildwaterkanoën, grotten bezoeken, golfen, wandelen, zwemmen in een vulkaan of in één van de talloze riviertjes. Bezoek ook een van de vele kastelen, kerken en musea die de omgeving rijk is.

Meer informatie: Juvinas, Frankrijk: Maison de vacances - JUVINAS

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.