vallon-pont-d'arc, frankrijk: villa - vallon pont d'arc

Vallon-pont-d'arc, Frankrijk: Villa - Vallon Pont D'Arc

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa - Vallon Pont D'ArcDeze stijlvolle villa ligt in Vallon-Pont-d'Arc, in Frankrijk. Er zijn 4 slaapkamers die aan 8 mensen een slaapplek bieden. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met vrienden of familie. In de tuin ligt een heerlijk zoutwater privézwembad waar u op een warme zomerdag een verkoelende duik kunt nemen.

De villa ligt in de buurt van het pittoreske dorpje Vallon Pont d'Arc en op loopafstand van de oevers van de Ardèche. Op 5 minuten lopen vindt u restaurants, cafés, een ijssalon, een bakker en een supermarkt. De kanoverhuur zit ook op 5 minuten en op 1,5 km vindt u een ULM basis waar u rondvluchten per ULM boven de Ardèche kunt boeken. Het huis ligt in een omgeving die ideaal is voor mooie wandelingen en fietstochten.

De villa heeft een sfeervolle open haard en een ruim betegeld terras. 's Avonds kunt u onder het overkapte terras genieten van de rust en het magnifieke uitzicht op de bergen. In de berging staan enkele kinderfietsen en veel speelmateriaal voor in het zwembad.

Meer informatie: Vallon-pont-d'arc, Frankrijk: Villa - Vallon Pont D'Arc

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.