la motte, frankrijk: saint-endréol private pool 8p xl

La motte, Frankrijk: Saint-Endréol Private Pool 8p XL

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Saint-Endréol  Private Pool 8p  XLDe vakantiehuizen en individuele villa’s op park Les Domaines Saint-Endréol zijn uiterst verzorgde, comfortabel ingerichte Provençaalse huizen met verdiepingen. Alle accommodaties beschikken over een open keuken met uitgebreide uitrusting en airconditioning in de slaapkamers. Daarnaast is een garage of parkeerplaats naast of niet ver weg van de accommodatie beschikbaar.

Wij bieden de volgende accommodaties aan: Een vierpersoons vakantiehuis met twee slaapkamers en twee badkamers (FR-31660) Een zespersoons vakantiehuis met drie slaapkamers en twee badkamers (FR-31659) Een vrijstaande zespersoons villa met drie slaapkamers, twee badkamers, een open haard en een privézwembad (FR- 02124-01) Een vrijstaande achtpersoons villa met vier slaapkamers, drie badkamers, een open haard en een privézwembad (FR-31657) Een grotere vrijstaande achtpersoons villa met vier slaapkamers, vier badkamers, een open haard en een privézwembad (FR-31655) Een vrijstaande tienpersoons villa met vijf slaapkamers, vier badkamers, een open haard en een privézwembad (FR-31664

Meer informatie: La motte, Frankrijk: Saint-Endréol Private Pool 8p XL

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.