oz-en-oisans, frankrijk: le clos du pré 13

Oz-en-oisans, Frankrijk: Le Clos du Pré 13

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Le Clos du Pré 13Dit tussen dennenbomen gelegen, vrijstaande chalet ligt in Oz en Oisans Station en beschikt over 4 slaapkamers. Ideaal voor een ontspannen familievakantie. Het bevindt zich op 200 m van de skilift en vlak bij de bekende Alpe d'Huez met haar 21 magische bochten.

Oz en Oisans Station hoort bij het skigebied van "Alpe d'Huez" met 250 km piste gelegen tussen 1150 m en 3330 m hoogte. De 2 kabineliften op loopafstand brengen je naar 2 centrale plaatsen op circa 2100 m hoogte. Dagelijkse boodschappen kun je in het centrum (500 m) doen. Hier bevindt zich eveneens een overdekt zwembad en VVV-kantoor. De chaletwijk "Le Clos du Pré" ligt net onder de dorpskern. De wijk bestaat uit 33 chalets met veel privacy. Centraal in de chaletwijk bevindt zich een pleintje met een bar, restaurant en hotel met terras. Voor de auto is plek in de parkeergarage (tegen betaling) of de parkeerplaats bij de chaletwijk (gratis). Op aanvraag is er een kinderstoel en -bed aanwezig.

Meer informatie: Oz-en-oisans, Frankrijk: Le Clos du Pré 13

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.