saint-paul-en-forêt, frankrijk: maison de vacances saint paul en forêt

Saint-paul-en-forêt, Frankrijk: Maison de vacances Saint Paul en Forêt

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances Saint Paul en ForêtDeze prachtige vakantievilla in Frankrijk is voorzien van airconditioning en een rustige ligging vlak bij verschillende pittoreske dorpjes. Er zijn 3 slaapkamers waar in totaal 7 personen in kunnen slapen. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het centrum dat ongeveer 1,5 km van de accommodatie vandaan ligt. Je kan een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 1,5 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 1,5 km van het verblijf.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een toilet. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Er is een privézwembad aanwezig waar je volledig in tot rust kunt komen en je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats.

Vanuit het centrum, 1,5 km van de accommodatie, vertrekken bussen naar verschillende leuke plaatsen in de omgeving.

Meer informatie: Saint-paul-en-forêt, Frankrijk: Maison de vacances Saint Paul en Forêt

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.