écuras, frankrijk: le chat 116

Écuras, Frankrijk: Le Chat 116

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Le Chat 116Dit gezellige vakantiehuis ligt op een bungalowpark in Écuras, Poitou-Charentes. Het huis heeft 3 slaapkamers, waar in totaal 6 personen kunnen slapen. Het is dus ideaal voor gezinnen. Op het terrein ligt een verwarmd zwembad. Het vakantiehuis heeft een prachtige grote privétuin met veel groen.

Dit charmante vakantiehuis ligt aan het einde van een doodlopend weggetje, volledig in het groen. Vanuit Écuras is het ongeveer 85 km naar Cognac, een stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Het terrein waarop dit vakantiehuis ligt, beschikt over verschillende faciliteiten voor vermaak. Zo zijn er 2 zwembaden, er is een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een tafeltennistafel en verschillende speeltoestellen. Ook kunt u er fietsen huren. Bij uw vakantiehuis heeft u een eigen tuin en terras.

Meer informatie: Écuras, Frankrijk: Le Chat 116

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.